Magazijn belijning laten aanbrengen

Wilt u magazijn belijning of markering laten aanbrengen in uw magazijn? U bent bij D&S Belijning op de juiste plek. Al sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van belijningen, zowel binnen als buiten. Hierbij kunt u denken aan bedrijfshallen, fabrieken, parkeergarages en schoolpleinen. Door onze ruime kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast.

Jarenlange ervaring in belijning van magazijnvloer

Dankzij onze jarenlange ervaring in de magazijn markering weten wij precies hoe we strakke belijning moeten aanbrengen, het maakt ons niet uit op wat voor terrein dat gebeurt. We hebben vele soorten wegenverf, waardoor u zelf kunt kiezen welke vorm, belijning en kleuren u wilt. Onze professionals leveren altijd goed werk. De belijningen zijn daardoor punctueel, zoals u dat wilt. We maken belijningen in heel Nederland en in België. Ons doel is om uw magazijn en uw medewerkers veiligheid te bieden met onze belijning.

Beste materialen

Wij maken gebruik van de beste materialen voor de belijning van de magazijnvloer. Dankzij deze materialen hecht de belijning zich goed op de ondergrond, waardoor het langer blijft zitten. We gebruiken 2-Componenten Wegenverf en Koud Plastik. De verf brengen we aan met een airless-machine.

Schakel onze professionele hulp in en neem contact met ons op. Wij verzekeren u dat onze belijning van de beste kwaliteit is en u er lange tijd mee vooruit kunt. Bekijk ook eens onze gallerij.

Voor een veilige werkomgeving

De belijning van uw magazijn is essentieel voor het creëren van een veilige werkomgeving. Het aanbrengen van deze lijnen is zeer belangrijk en het zorgt voor structuur. Daarnaast werkt het ook nog eens een stuk efficiënter. Goede belijning moet onder extreme omstandigheden zichtbaar blijven. Daarom werken wij met duidelijke richtlijnen bij de belijning van uw magazijn. Wij zijn dé specialist in het aanbrengen van belijningen.

Goede belijning draagt bij aan de voldoening van de wettelijke veiligheidseisen zoals vastgelegd staat in het bouwbesluit en de Arbowet. Als belijning in uw magazijn belijnen we bijvoorbeeld looppaden voor de magazijnmedewerkers. Door de belijning is het duidelijk waar zij mogen lopen en welke gedeeltes verboden terrein zijn. Die belijning is erg belangrijk, omdat magazijnmedewerkers die op verboden terrein komen risico lopen. Daarnaast is magazijn belijning efficiënt voor de doorstroming van het goederentransport. Dankzij duidelijke lijnen vindt het goederentransport sneller en doeltreffender plaats. Het aanbrengen van belijning zorgt dus min of meer voor een efficiënt verkeersplan in uw magazijn.

Andere soorten belijning

Als bedrijf dat gespecialiseerd is in belijning, brengen wij naast magazijn belijning ook voor andere soorten organisaties belijning aan. Zo belijnen we bijvoorbeeld ook schoolpleinen, sporthallen, looppaden, loodsen en parkeergarages. Daarnaast maken we fietspadcoatings en doen we hier en daar speciale projecten. Naast standaard belijning brengen we dus ook bijzondere belijning aan. Wij doen ieder project met veel plezier. Wat u voor ogen hebt, maken wij.

Magazijn belijning en markering voor heel Nederland en België

 • Punctuele belijningen
 • Flexibel werken
 • 2-componenten wegenverf in de gewenste vormen, belijning en kleuren
 • Vele jaren ervaring met magazijn markeringen
 • Vloermarkering voor heel Nederland en België
 • Goed werk moet altijd geleverd worden

Magazijn belijnen in alle vormen, kleuren en maten

Bij ons zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met producten van uitstekende kwaliteit. Voor onze belijning gebruiken wij met name 2-componenten Wegenverf. Deze wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden.

Vraag een offerte aan

Tegenwoordig kunnen we ook hoogwaardige watergedragen 2-componenten wegenverven aanbrengen. Tot slot gebruiken wij ook Koud Plastik voor de belijning. Dit materiaal is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting.

Verschillende soorten magazijn markering

Bij belijning in een magazijn kunt u onder andere denken aan de volgende aanduidingen:

 • Locatienummering;
 • Oversteekplaatsen;
 • Pictogrammen;
 • Opstelvlakken.
 • Looppaden

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kies voor belijning van sportvelden door D&S Belijning. Met veel ervaring en de juiste productkennis worden de materialen aangebracht. Het gevolg? U geniet van een optimaal resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sportveld? Vraag dan een offerte aan of neem contact op. D&S Belijning geeft u graag advies met betrekking tot de belijning van uw sportvelden.

+31 (0)6 – 294 402 69
info@ds-belijning.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Referenties