Duurzame belijning op uw sportvloer

Is de belijning op de sportvloer in uw sporthal aan het verslijten en zoekt u daarom naar een bedrijf dat nieuwe lijnen op een duurzame manier kan aanbrengen? Wij van D&S Belijning zijn een specialist in het aanbrengen van sportbelijning. Dit doen wij zowel binnen als buiten. We belijnen de vloeren in sporthallen, sportvloeren, sportterreinen, gymzalen en schoolpleinen.

Al sinds 2007 rijden wij door heel Nederland en België en brengen we sportvloer belijning en andere sportbelijning aan. Tevens belijnen we ook al jarenlang de vloeren in bedrijfshallen, fabrieken, magazijnen en parkeergarages.

Waarom de belijning van uw sportvloer laten aanbrengen door D&S Belijning?

  • Punctueel
  • Flexibel
  • Vele jaren ervaring in sportvloeren
  • Altijd kwalitatief werk

Geïnteresseerd in nieuwe belijning op uw sportvloer of heeft u een andere sportbelijningsklus voor ons? Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte aan. Mocht u vragen of opmerkingen hebben voor ons mag u gerust contact opnemen.

Neem contact op Offerte aanvragen

Nauwkeurige belijning van sportvloeren

Zonder de juiste sportvloer belijning heeft u niets aan een sportvloer. Zo kunnen de regels van de desbetreffende sport niet worden nageleefd. En dat zou zonde zijn voor de sporters en de toeschouwers. Met belijning maakt u uw sportvloer multifunctioneel.

Wilt u ook een multifunctionele sportvloer? Laat uw sportvloer dan belijnen door D&S Belijning. De materialen worden met veel ervaring en kennis aangebracht. Hierdoor geniet u van het meest optimale resultaat.

Belijning voor diverse sportvloeren

Wij belijnen sportvloer belijning voor verschillende sportvloeren. Op welk veld u ook uw sport uitoefent, wij belijnen de velden voor u.

Belijning van de vloer in een sporthal en gymzaal

Bij sportbelijning kunt u denken aan het belijnen van de vloeren in een sportvloer, sporthal, gymzaal, sportvloer, basketbalveld en schoolplein. Door onze ruime kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast. Zo verzekeren wij u dat de sportvloer belijning van de beste kwaliteit is en u er een lange tijd mee vooruit kunt.

Vloeren in alle vormen, maten en kleuren

Bij D&S belijning zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met verfproducten van uitstekende kwaliteit. We gebruiken bijvoorbeeld voor buiten sportbelijning type 2-compontenten wegenwerf. Dit type verf is heel hard en gaat daardoor jarenlang mee.

Vraag direct een offerte aan!

Wilt u ook een multifunctionele sportvloer belijning? Laat uw vloer dan belijnen door D&S belijning. Met veel ervaring en de juiste productkennis worden de materialen aangebracht, waardoor u geniet van een optimaal resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sportvloer? Vraag dan een offerte aan of neem contact op! D&S belijning geeft u graag advies met betrekking tot de belijning van uw sportvloer.

+31 (0)6 – 294 402 69
info@ds-belijning.nl

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Referenties