Belijning op uw sportvloer of sportveld

Is de belijning op de sportvloer in uw sporthal aan het verslijten en zoekt u daarom naar een bedrijf dat nieuwe lijnen op een duurzame manier kan aanbrengen? Wij van D&S Belijning zijn dé specialist op gebied van aanbrengen van sportbelijning. Dit doen wij zowel binnen als buiten. We belijnen de vloeren in sporthallen, sportvloeren, sportterreinen, gymzalen en schoolpleinen.

Al sinds 2007 rijden wij door heel Nederland en België en brengen we sportbelijning en andere soorten belijning aan op zowel sportvelden buiten als sportvloeren binnen. Tevens belijnen we ook al jarenlang vloeren in bedrijfshallen, fabrieken, magazijnen en parkeergarages. Geïnteresseerd? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact met ons op.

Waarom de belijning van uw sportvloer laten aanbrengen door D&S Belijning?

  • Punctueel
  • Flexibel
  • Vele jaren ervaring in sportvloeren
  • Altijd kwalitatief werk

Geïnteresseerd in nieuwe belijning op uw sportvloer of heeft u een andere sportbelijningsklus voor ons? Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte aan. Mocht u vragen of opmerkingen hebben voor ons mag u gerust contact opnemen.

Neem contact op Offerte aanvragen

Ook voor sportveld belijning aanbrengen

Voor de belijning van sportvelden buiten zit u ook goed bij D&S Belijning. Al sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van sportveldbelijning. Wij belijnen sportveld belijning voor verschillende sportvelden. Op welk veld u ook uw sport uitoefent, wij belijnen de velden voor u. Denk hierbij aan…

  • Voetbalvelden;
  • Basketbalvelden;
  • Trefbalvelden;
  • Korfbalvelden;
  • Multifunctionele sportvelden.

Voor onze sportveldbelijning gebruiken wij met name 2K Wegen belijningsverf en of Koudplast verf. Deze types verf worden ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden en gaan jarenlang mee. Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje in onze galerij – hier ziet u de resultaten van ons werk.

Nauwkeurige belijning essentieel

Zonder de juiste sportveld belijning heeft u niets aan een sportveld. Zo kunnen de regels van de desbetreffende sport immers niet worden nageleefd. En dat zou zonde zijn voor zowel de sporters als de toeschouwers.

Vloeren in alle vormen, maten en kleuren

Bij D&S belijning zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met belijningsverf van uitstekende kwaliteit. We gebruiken bijvoorbeeld voor buiten sportbelijning type 2-componenten wegen belijningsverf. Dit type belijningsverf is heel hard en gaat daardoor jarenlang mee. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden met betrekking tot wat voor belijning er precies wordt aangebracht. Zo heeft u keuze uit de eerder genoemde verschillende soorten sportvelden (voetbal, basketbal, et cetera) en leveren wij ook maatwerk oplossingen. Kortom, de mogelijkheden zijn zo goed als oneindig.

Vraag direct een offerte aan!

Wilt u ook een multifunctionele sportvloer belijning? Laat uw sportveld of gymzaal dan belijnen door D&S Belijning. Met veel ervaring en de juiste productkennis worden de materialen aangebracht, waardoor u geniet van een optimaal resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sportvloer? Vraag dan een offerte aan of neem contact op! D&S Belijning geeft u graag advies met betrekking tot de belijning van uw sportvloer, sportvelden, sporthal of gymzaal.

+31 (0)6 – 294 402 69
info@ds-belijning.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Referenties