Belijning in uw sporthal aanbrengen?

Op zoek naar een bedrijf die duurzame belijning in uw sporthal kan aanbrengen? Dan bent u bij D&S belijning aan het juiste adres. Al sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van belijningen, zowel binnen als buiten. We belijnen bijvoorbeeld schoolpleinen, parkeergarages, bedrijfshallen en fabrieken. Door onze ruime kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast. Zo verzekert D&S belijning u dat de belijning van de beste kwaliteit is en u er een lange tijd mee vooruit kunt!

Sporthal belijning door D&S belijning

Bij D&S belijning zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met producten van uitstekende kwaliteit. Voor onze sporthal belijning gebruiken wij met name 2-componenten wegenverf. Deze wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden. Tegenwoordig kunnen we ook hoogwaardige watergedragen 2-componenten wegenverven aanbrengen. Tot slot gebruiken wij ook Koud Plastic voor magazijn belijning. Dit materiaal is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting.

Nauwkeurige sporthal belijning

Zonder de juiste belijning heeft u niets aan een sporthal. Met sporthal belijning maakt u uw sportvloer multifunctioneel. Met de juiste belijning kunnen er namelijk ontzettend veel sporten op beoefend worden. Elke sport krijgt zijn eigen kleur! D&S belijning werkt zeer nauwkeurig bij het aanbrengen van sporthal belijning. Dit is essentieel, omdat voor vele sporten strenge eisen door bonden worden gesteld ten aanzien van belijning

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kies voor belijning van sportvelden door D&S Belijning. Met veel ervaring en de juiste productkennis worden de materialen aangebracht. Het gevolg? U geniet van een optimaal resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sportveld? Vraag dan een offerte aan of neem contact op. D&S Belijning geeft u graag advies met betrekking tot de belijning van uw sportvelden.

+31 (0)6 – 294 402 69
info@ds-belijning.nl

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Referenties