Markeringen aanbrengen

Markeringen aanbrengen

Zoekt u een bedrijf dat voor u markeringen kan aanbrengen op een wegdek, parkeerterrein, schoolplein of sportvloer? D&S Belijning is gespecialiseerd in het professioneel aanbrengen van wegmarkering om de functie van een omgeving te verduidelijken. Denk aan markeringen op speelplaatsen voor kinderen, het veilig aangeven van looppaden in magazijnen en het belijnen van parkeerplaatsen. Het maakt niet uit waar u ons nodig heeft, wij werken in heel Nederland.

Voor hoge kwaliteit markeringen aanbrengen bent u bij D&S Belijning aan het juiste adres. Wilt u weten of wij uw opdracht kunnen uitvoeren? Leg uw vraag aan ons voor en ontvang direct een vrijblijvende offerte.

Markeringen aanbrengen bedrijfshallen
Markering parkeerplaats

De beste markering voor uw parkeerplaats

Veiligheid en duidelijkheid in de samenleving, is belangrijker geworden dan ooit. In de huidige tijd is het voor iedereen fijn om te weten waar men veilig kan gaan en staan. Duidelijke markering voor uw parkeerplaats of ergens anders op de weg, neemt daarbij een hoop onzekerheden weg. Door markeringen aan te brengen is direct duidelijk wat de beoogde looproutes zijn. De kleur die vaak gebruikt wordt is opvallend en toont snel aan waar men veilig kan passeren of oversteken. U kunt beter investeren in goede wegmarkering dan verschillende aanwijzingen op papier zetten, duidelijke belijning op straat begrijpt iedereen direct. Voor bijzondere parkeerplaatsen, bijvoorbeeld mindervaliden of oplaadplaatsen voor elektrische auto’s, bestaan verschillende markeringen.

Wilt u binnen of om uw bedrijfspand duidelijkheid bieden middels markeringen? Dan kunnen wij op zeer korte termijn de belijningen aanbrengen op elke plek die u maar wenst.

Waarom wegmarkering aanbrengen door D&S Belijning?

Wij zijn zeer ervaren in wegmarkering aanbrengen op zeer diverse plaatsen en voor verschillende doeleinden. Onze vele jaren ervaring en hoge kwaliteit producten zorgen ervoor dat we altijd goed werk afleveren. Dit doen we punctueel en flexibel, zodat het altijd voor u uitkomt wanneer wij de markeringen aanbrengen. Onze vakmensen hebben oog voor details en natuurlijk de afwerking.

Onze wegmarkering biedt de volgende voordelen:

  • Waarborgt een veilige werkomgeving;
  • Biedt structuur en duidelijkheid;
  • Is duurzaam en gaat jarenlang mee dankzij hoge kwaliteit producten;
  • Creëert overzicht en richtlijnen waar niemand omheen kan;
  • Maakt het doel van een omgeving logisch (vluchtroute, parkeerplaats, looppad, speelveld, etc.).

Looproute belijning bedrijfshallen

Waar wilt u wegmarkering aanbrengen?

Bij ons zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Zo kunnen we rechte lijnen voor parkeervakken plaatsen, omlijning van opstelvlakken of looppaden die met de vormen van het gebouw meelopen. Ook kunnen we voor u een groot plein voor voldoende bewegingsruimte structureren. Daarbij ontstaat er voldoende afstand tot elkaar. Een ander voorbeeld is het kleurrijk invullen van een schoolplein of speelveld. Wat uw doel van de wegmarkering ook is, wij kunnen op hoog niveau de juiste markering met de juiste kleur aanbrengen. Dankzij onze ruime kennis en ervaring weten wij welk product op welke locatie het beste resultaat geeft.

Onze belijningsproducten zijn zowel geschikt voor binnen- als buiten markeringen:

Heeft u al een bepaald idee voor ogen? Laat het ons vooral weten. Wanneer u nog geen ontwerp in gedachten heeft, kunnen wij meekijken en ideeën bedenken. Als expert hebben wij kijk op bepaalde belijningen en patronen voor structuur of vermaak. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Welke wegenverf gebruiken wij voor het aanbrengen?

De wegenverf die wij gebruiken voor het aanbrengen van wegmarkering is 2-componenten wegenverf. Deze verf wordt ook toegepast in de officiële wegenbouw, bij het aanbrengen van belijning in parkeergarages en op verharde sportvelden. Een andere mogelijkheid is het aanbrengen van watergedragen 2-componenten wegenverf, dit is een hoogwaardig product. De markering die wij aanbrengen is daarom van hoge kwaliteit en gaat heel lang mee. Watergedragen 2-componenten wegenverf is speciaal voor lange duurzaamheid bij zware belasting. De verf is in alle RAL kleuren verkrijgbaar en is ook airless te verspuiten. Voor extra bescherming tegen vuil en slijtage gebruiken we blanke topcoat.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd wat wegmarkering aanbrengen u gaat kosten? Wij laten het u direct weten via een geheel vrijblijvende offerte op maat. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw opdracht. Heeft u vragen over onze diensten of de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

+31 (0)6 – 294 402 69
info@ds-belijning.nl

Misschien zijn deze pagina’s ook interessant voor u:
Belijning aanbrengenMagazijn belijning | Belijning bedrijfshalBelijning schoolpleinBelijning sportvloerenKoudplast markering | Aanbrengen van wegenverf | Fietspad coatingsGlow in the dark belijning

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Referenties