Markeringen aanbrengen

Wegmarkering aanbrengen

Zoekt u een bedrijf dat voor u wegmarkering kan aanbrengen op een wegdek, parkeerterrein, schoolplein of sportvloer? D&S Belijning is gespecialiseerd in het professioneel aanbrengen van wegmarkeringen om de functie van een omgeving te verduidelijken. Denk aan markeringen op speelplaatsen voor kinderen, het veilig aangeven van looppaden in magazijnen en het belijnen van parkeerplaatsen. Het maakt niet uit waar u ons nodig heeft, wij werken in heel Nederland.

Voor zowel binnen als buiten hoge kwaliteit markeringen aanbrengen, bent u bij D&S Belijning aan het juiste adres. Wilt u weten of wij uw opdracht kunnen uitvoeren? Leg uw vraag aan ons voor en ontvang direct een vrijblijvende offerte.

Markeringen aanbrengen bedrijfshallen
Markering parkeerplaats

Wegmarkering aanbrengen: de beste marketing op de weg

Veiligheid en duidelijkheid in de samenleving zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit. In de huidige tijd is het voor iedereen fijn om te weten waar men veilig kan gaan en staan. Een duidelijke wegmarkering voor uw parkeerplaats of ergens anders op de weg neemt daarbij een hoop onzekerheden weg. Door markeringen aan te brengen is direct duidelijk wat de beoogde looproutes zijn. De kleur die vaak gebruikt wordt, is opvallend en toont snel aan waar men veilig kan passeren of oversteken.

U kunt het beste investeren in goede wegmarkering dan verschillende aanwijzingen op papier zetten, want duidelijke belijning op straat is direct te begrijpen. Voor bijzondere parkeerplaatsen, bijvoorbeeld mindervaliden of oplaadplaatsen voor elektrische auto’s, bestaan verschillende markeringen. Wilt u binnen of om uw bedrijfspand duidelijkheid bieden middels markeringen? Dan kunnen wij op zeer korte termijn de belijningen aanbrengen op elke plek die u maar wenst.

De voordelen van wegmarkeringen

  • Waarborgt een veilige werkomgeving
  • Biedt structuur en duidelijkheid
  • Is duurzaam en gaat jarenlang mee dankzij hoge kwaliteit producten
  • Creëert overzicht en richtlijnen waar niemand omheen kan
  • Maakt het doel van een omgeving logisch, bijvoorbeeld bij een vluchtroute, parkeerplaats, looppad of speelveld

Looproute belijning bedrijfshallen

Waar kan ik een wegmarkering aanbrengen?

Belijningen zijn in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Zo kunnen we rechte lijnen voor parkeervakken plaatsen, omlijningen van opstelvlakken aanbrengen of looppaden belijnen die met de vormen van het gebouw meelopen. Ook is het mogelijk om een groot plein voor voldoende bewegingsruimte te structureren. Daarbij ontstaat er voldoende afstand tot elkaar. Laat markeringen aanbrengen in uw bedrijfshal of parkeergarage en -terrein.

Een ander voorbeeld van wegmarkering is het kleurrijk invullen van een schoolplein of sportveld. Wat uw doel van de wegmarkering ook is, wij kunnen op hoog niveau de juiste markering met de juiste kleur aanbrengen. Dankzij onze ruime kennis en ervaring weten wij welk product op welke locatie het beste resultaat geeft. Heeft u al een bepaald idee voor ogen voor uw wegmarkering? Laat het ons vooral weten. Wanneer u nog geen ontwerp in gedachten heeft, kunnen wij meekijken en ideeën bedenken. Als expert hebben wij kijk op bepaalde belijningen en patronen voor structuur of vermaak.

Welke wegenverf wordt gebruikt voor het aanbrengen?

De wegenverf die wij gebruiken voor het aanbrengen van wegmarkering is 2-componenten wegenverf. Deze verf wordt ook toegepast in de officiële wegenbouw, bij het aanbrengen van belijning in parkeergarages en op verharde sportvelden. Een andere mogelijkheid is het aanbrengen van watergedragen 2-componenten wegenverf, dit is een hoogwaardig product. De markering die wij aanbrengen is daarom van hoge kwaliteit en gaat heel lang mee. Watergedragen 2-componenten wegenverf is speciaal voor lange duurzaamheid bij zware belasting.

De verf is in alle RAL kleuren verkrijgbaar en is ook airless te verspuiten. Voor extra bescherming tegen vuil en slijtage gebruiken we een blanke topcoat. Onze technieken voor het aanbrengen van deze verf zijn geavanceerd en zorgen voor een strak en duurzaam resultaat. We houden bij het aanbrengen rekening met de specifieke eisen van het wegdek en de omgeving om optimale zichtbaarheid en veiligheid te garanderen. Zo dragen we bij aan de veiligheid en efficiëntie van het verkeer, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor een minimale impact op het milieu door het gebruik van duurzame producten.

Over ons

Wij zijn zeer ervaren in wegmarkering aanbrengen op zeer diverse plaatsen en voor verschillende doeleinden. Hierbij kunt u denken aan fabrieken, fietspaden, schoolpleinen en distributiecentra. Onze vele jaren ervaring en hoge kwaliteit producten zorgen ervoor dat we altijd goed werk afleveren. Dit doen we punctueel en flexibel, zodat het altijd voor u uitkomt wanneer wij de markeringen aanbrengen. Onze vakmensen hebben oog voor details en natuurlijk de afwerking.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd wat een wegmarkering aanbrengen u gaat kosten? Vraag een geheel vrijblijvende offerte op maat aan op onze website. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw opdracht. Heeft u vragen over onze diensten of de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder. Dit doet u door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 06 – 29440269 of een e-mail te sturen.

Misschien zijn deze pagina’s ook interessant voor u:
Belijning aanbrengenMagazijn belijning | Belijning bedrijfshalBelijning schoolpleinBelijning sportvloerenKoudplast markering | Aanbrengen van wegenverf | Fietspad coatingsGlow in the dark belijning

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom zijn markeringen van belang?

Markeringen kunnen duidelijkheid verschaffen. Een teken dat je je op een looppad bevindt, je ergens alleen elektrische auto’s mag parkeren of welke kant je op rijden. Ze zijn van essentieel belang voor verkeersveiligheid, maar ook sportvelden maken gebruik van markeringen om duidelijk aan te geven waar het veld voor bedoeld is.

Hoe nauwkeurig zijn de markeringen van D&S?

Onze markeringen zijn uiterst nauwkeurig en punctueel. Doordat we ruim 15 jaar ervaring hebben, zijn we inmiddels hiertoe in staat. Het is van groot belang dat we nauwkeurig te werk gaan, want zodra we dat niet doen zorgt dat voor onduidelijkheid of zelfs onveilige situaties, afhankelijk van de branche waarin we opereren.

Wilt u markeringen laten aanleggen? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Is er een specifieke kleurcode voor markeringen?

Er zijn geen specifieke kleurcodes voor markeringen. De kleuren kunnen variëren. De achtergrond is hier vaak van belang. Tegen een witte achtergrond wilt u waarschijnlijk liever geen witte markering. Contrast is hier dus van groot belang. Bij sportvelden worden soms verschillende kleuren gebruikt zodat het duidelijk is bij welke kleur welk spel hoort.

Wat zijn de kosten voor het aanbrengen van markeringen?

De exacte kosten van markeringen hangen af van verschillende factoren, zoals de gekozen materialen, het type markering, hoe groot de markering is, noem maar op. Wel kunnen we u garanderen dat wij zo effectief mogelijk te werk gaan en scherpe tarieven hanteren. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Referenties