Koudplastische markering aanbrengen

Op zoek naar een bedrijf die koudplastische markeringen kan aanbrengen op uw terrein? Maak kennis met D&S Belijning! Wij zijn dé specialist in het aanbrengen van belijningen en markeringen. Wij zijn gevestigd in Oosterwolde en werkzaam door heel Nederland. Ook u zijn wij graag van dienst! Onze vakmensen hebben oog voor detail en afwerking en zorgen ervoor dat het resultaat optimaal is!

Eindeloze mogelijkheden bij D&S belijning

Bij D&S Belijning zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met producten van uitstekende kwaliteit. Voor onze belijning gebruiken wij diverse producten, waaronder koudplastik. Koudplast is een koud hardend 2 of 3-komponenten materiaal voor het aanbrengen van een dikke laagdikte tot ca. 3 mm. Het materiaal is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting en heeft een hoge slijtvastheid. Door onze ruime kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast. Dit zorgt voor een optimaal resultaat!

Bedrijfshallen

Wat is koudplastik?

De twee componenten materialen van koudplastik bestaan uit een basismateriaal en een verharder. Het zijn oplosmiddelvrije producten en milieuvriendelijk. Door ingemengde glasparels heeft het 2-3 mm dikke materiaal een goede reflectie. De duurzaamheid bedraagt ca. 10 jaar, afhankelijk van de verkeersintensiteit. In vergelijking met thermoplast is het resultaat van koudplastik zeer strak en net is.

Waar wordt koudplastik aangebracht?

In 2-komponenten vorm kan koudplastik worden aangebracht met een spatel of met een (hand)slof, zeer geschikt voor figuraties in drukke steden. Dit materiaal wordt veelal toegepast op bedrijventerreinen waar veel zwaar verkeer aanwezig is. Tevens wordt dit materiaal door de duurzaamheid ook toegepast in parkeergarages.

Koudplastische markeringen op zowel binnen- als buitenlocaties

Belijningen en markeringen zijn onze specialiteit. Wij brengen graag koudplastische markeringen voor u aan op zowel binnen- als buitenterreinen, bijvoorbeeld:

  • Rotondes;
  • Kruisingen;
  • Oversteekplaatsen;
  • Parkeerplaatsen;
  • Parkeergarages;
  • Bedrijventerreinen.

Referenties