Koudplastische markering aanbrengen

Op zoek naar een bedrijf die koudplastische markeringen kan aanbrengen op uw terrein? Maak kennis met D&S belijning! D&S belijning is dé specialist in het aanbrengen van belijningen en markeringen. Wij zijn gevestigd in Oosterwolde en werkzaam door heel Nederland. Ook u zijn wij graag van dienst! Onze vakmensen hebben oog voor detail en afwerking en zorgen ervoor dat het resultaat optimaal is!

Eindeloze mogelijkheden bij D&S belijning

Bij D&S belijning zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met producten van uitstekende kwaliteit. Voor onze belijning gebruiken wij diverse producten, waaronder koudplast. Koudplast is een koud hardend 2 of 3-komponenten materiaal voor het aanbrengen van een dikke laagdikte. Het materiaal is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting. Door onze ruime kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast. Dit zorgt voor een optimaal resultaat!

Bedrijfshallen

Koudplastische markeringen op zowel binnen- als buitenlocaties

Belijningen en markeringen zijn onze specialiteit. Wij brengen graag koudplastische markeringen voor u aan op zowel binnen- als buitenterreinen, bijvoorbeeld:

  • Schoolpleinen;
  • Fabrieken;
  • Bedrijfshallen;
  • Sportvelden;
  • Parkeergarages.

Referenties