Belijning in de parkeergarage aanbrengen

Wilt u belijning in een parkeergarage aanbrengen? D&S Belijning helpt u graag. Onze professionele belijning zorgt ervoor dat het verkeer correct in- en uitrijdt. Het is essentieel voor de veiligheid dat bezoekers zich gemakkelijk kunnen oriënteren. Onze parkeergarage belijning biedt duidelijke scheiding van parkeerplaatsen en veilige begeleiding voor voetgangers. Met jarenlange ervaring in markeringen, wegmarkeringen, belijningen en coatings, zijn we uw betrouwbare partner voor het volledig belijnen van nieuwe parkeergarages en het aanbrengen van oude markeringen op parkeerterreinen.

Als u specifieke vragen of hulp nodig heeft bij het aanpakken van deze belangrijke uitvoering, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen.

Jarenlange ervaring in belijning

  • Punctuele belijningen
  • Flexibel werken
  • Wegenverf in de gewenste vormen, belijning en kleuren
  • Vele jaren ervaring met belijningen en markeringen
  • Wegmarkering voor heel Nederland en België
  • Goed werk moet altijd geleverd worden

Nauwkeurige en slijtvaste parkeergarage belijning

Bij ons kunt u terecht voor nauwkeurige en slijtvaste parkeergarage belijning met wegenverf. Kwalitatieve slijtvaste belijning in parkeergarages is onmisbaar voor een veilige doorstroming van de voertuigen. Maar ook voor de handhaving van verkeersregels in het verkeer en om onnodig oponthoud te voorkomen.

Het resultaat: hogere klanttevredenheid

Zonder het aanbrengen van belijning in de parkeergarage is onduidelijk waar bestuurders moeten rijden, of waar ze hun auto’s moeten parkeren. Bovendien worden parkeergarages waarin de routes duidelijk aangegeven zijn, hoog gewaardeerd door gebruikers. De juiste markeringen met wegenverf hebben dus een hogere klanttevredenheid als gevolg.

De juiste belijning op parkeerplaatsen

Zoals gezegd is een goede wegmarkering noodzakelijk. Omdat elke bestuurder dan veilig zijn of haar weg kan vinden in een parkeergarage of op een parkeerplaats. Er zijn vele wegmarkeringen mogelijk in parkeergarages en parkeerplaatsen. De meest bekende wegmarkeringen zijn: lijnen, pijlen, zebrapaden, haaientanden, nummeringen en symbolen. Deze markeringen zorgen voor een duidelijke routing en parking. Bestuurders weten bijvoorbeeld exact welke parkeervakken bestemd zijn voor gehandicapten.

Wegmarkeringen werken efficiëntie in de hand

Door wegmarkeringen worden de ruimtes op de parkeerterreinen en in parkeergarages optimaal benut. Doordat er simpelweg gebruikt wordt gemaakt van parkeervakken. Hierdoor ontstaat een nette opstelling en er kunnen veel meer auto’s geparkeerd worden dan wanneer er geen parkeergarage belijning is aangebracht. Kortom: wegmarkering werkt uiterst efficiënt, en belangrijker nog: het voorkomt gevaarlijke situaties.

Veiligheid en duidelijkheid

Belijning in parkeergarages is essentieel voor de veiligheid en duidelijkheid. Onze expertise op het gebied van parkeerbelijning zorgt voor een georganiseerde verkeersstroom en voorkomt verwarring. Met hoogwaardige markeringen en scheiding van parkeerplaatsen bieden wij een veilige en overzichtelijke parkeeromgeving. Vertrouw op onze ervaring en vakmanschap voor uw belijning parking.

Hoogwaardige belijning voor parkeerplaatsen en parkeervakken

Bij ons kunt u rekenen op hoogwaardige belijning voor uw parkeerplaats en parkeervakken. Onze ervaren vakmensen zorgen voor nauwkeurige markeringen die lang meegaan. Met behulp van uitstekende folie en materialen creëren we duurzame en goed zichtbare belijning. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe parkeerplaats of het herstellen van bestaande markeringen, wij bieden maatwerkoplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Onze expertise en oog voor detail staan garant voor kwaliteitsbelijning die de verkeersveiligheid en het gebruiksgemak van uw parkeerfaciliteiten optimaliseert. Vertrouw op onze professionals voor een professionele en betrouwbare belijningservice.


Belijnen in alle vormen, kleuren en maten

Bij ons zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met producten van uitstekende kwaliteit. Voor onze belijning gebruiken wij met name 2-componenten Wegenverf. Deze wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden.

Tegenwoordig kunnen we ook hoogwaardige watergedragen 2-componenten wegenverven aanbrengen. Tot slot gebruiken wij ook Koud Plastik voor de belijning. Dit materiaal is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting. Bekijk ook eens onze galerij.

Vraag een offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kies voor belijning van parkeergarages door D&S Belijning. Met veel ervaring en de juiste productkennis worden de materialen aangebracht. Het gevolg? U geniet van een optimaal resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor parkeergarage belijning, of voor belijning voor een sporthal, of loods? Vraag dan een offerte aan of neem contact op. D&S Belijning geeft u graag advies met betrekking tot de parkeergarage belijning.

+31 (0)6 – 294 402 69
info@ds-belijning.nl

Kijk wat D&S Belijning nog meer voor u kan betekenen: Belijning parkeerterrein | Belijning schoolplein | Belijning sportvloer | Fietspad coatings | Glow in the dark belijning | Looppad belijning

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zijn er standaardafmetingen voor belijning in een parkeergarage?

De standaard afmetingen voor een parkeerplaats zijn 5 meter lang en 2,3 meter breed. Belijning moet hier dus rekening mee houden. Er zijn ook speciale afmetingen voor mensen met een beperkte mobiliteit (PBM). Hiervoor worden eisen gesteld: een parkeervak moet dan met een speciaal pictogram aangeduid zijn en 5 meter lang en 3,3 meter breed zijn.

Moet belijning in een parkeergarage regelmatig bijgewerkt worden?

Het is belangrijk om de belijning in parkeergarages regelmatig te laten bijwerken of vervangen. Door slijtage en gebruik kan de belijning minder zichtbaar worden, waardoor het risico op dubbel parkeren toeneemt. Het wordt aanbevolen om de belijning minstens één keer per jaar te controleren en indien nodig bij te werken of te vervangen.

Welke wegmarkeringen zijn er?

De meest bekende wegmarkeringen zijn: lijnen, zebrapaden, haaientanden, pijlen, symbolen en nummeringen. Deze wegmarkeringen zorgen voor duidelijkheid bij bestuurders. Wij gebruiken hoogwaardige 2-componenten Wegenverf en Koud Plastik. Dit zorgt voor weinig slijtage.

Welke soorten belijning worden vaak gebruikt in een parkeergarage?

In een parkeergarage wordt vaak rechthoekige belijning gebruikt zodat een auto makkelijk binnen die lijnen kan parkeren. De kleuren van de belijning zijn meestentijds wit, al wordt er soms ook gekozen voor geel.

Referenties