Belijning in de parkeergarage aanbrengen

Met belijning in de parkeergarage zorgt u ervoor dat het verkeer de garage op de juiste manier in- en uitgaat. Het is voor de veiligheid van groot belang dat een bezoeker zich makkelijk kan oriënteren. Onze parkeergarage belijning zorgt voor een duidelijke scheiding van parkeerplaatsen en begeleidt voetgangers op een veilige manier.

Wij van D&S Belijning hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van markeringen, wegmarkeringen, belijningen en coatings. Zowel nieuwe parkeergarages volledig belijnen aan de hand van een tekening als oude markering aanbrengen op parkeerterreinen doen we graag voor uw bedrijf of organisatie.

Jarenlange ervaring in belijning

  • Punctuele belijningen
  • Flexibel werken
  • Wegenverf in de gewenste vormen, belijning en kleuren
  • Vele jaren ervaring met belijningen en markeringen
  • Wegmarkering voor heel Nederland en België
  • Goed werk moet altijd geleverd worden

Nauwkeurige en slijtvaste parkeergarage belijning

Bij ons kunt u terecht voor nauwkeurige en slijtvaste parkeergarage belijning met wegenverf. Kwalitatieve slijtvaste belijning in parkeergarages is onmisbaar voor een veilige doorstroming van de voertuigen. Maar ook voor de handhaving van verkeersregels in het verkeer en om onnodig oponthoud te voorkomen.

Het resultaat: hogere klanttevredenheid

Zonder het aanbrengen van belijning in de parkeergarage is onduidelijk waar bestuurders moeten rijden, of waar ze hun auto’s moeten parkeren. Bovendien worden parkeergarages waarin de routes duidelijk aangegeven zijn, hoog gewaardeerd door gebruikers. De juiste markeringen met wegenverf hebben dus een hogere klanttevredenheid als gevolg.

De juiste belijning op parkeerplaatsen

Zoals gezegd is een goede wegmarkering noodzakelijk. Omdat elke bestuurder dan veilig zijn of haar weg kan vinden in een parkeergarage of op een parkeerplaats. Er zijn vele wegmarkeringen mogelijk in parkeergarages en parkeerplaatsen. De meest bekende wegmarkeringen zijn: lijnen, pijlen, zebrapaden, haaientanden, nummeringen en symbolen. Deze markeringen zorgen voor een duidelijke routing en parking. Bestuurders weten bijvoorbeeld exact welke parkeervakken bestemd zijn voor gehandicapten.

Wegmarkeringen werken efficiëntie in de hand

Door wegmarkeringen worden de ruimtes op de parkeerterreinen en in parkeergarages optimaal benut. Doordat er simpelweg gebruikt wordt gemaakt van parkeervakken. Hierdoor ontstaat een nette opstelling en er kunnen veel meer auto’s geparkeerd worden dan wanneer er geen parkeergarage belijning is aangebracht. Kortom: wegmarkering werkt uiterst efficiënt, en belangrijker nog: het voorkomt gevaarlijke situaties.


Belijnen in alle vormen, kleuren en maten

Bij ons zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met producten van uitstekende kwaliteit. Voor onze belijning gebruiken wij met name 2-componenten Wegenverf. Deze wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden.

Tegenwoordig kunnen we ook hoogwaardige watergedragen 2-componenten wegenverven aanbrengen. Tot slot gebruiken wij ook Koud Plastik voor de belijning. Dit materiaal is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting. Bekijk ook eens onze galerij.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kies voor belijning van parkeergarages door D&S Belijning. Met veel ervaring en de juiste productkennis worden de materialen aangebracht. Het gevolg? U geniet van een optimaal resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor parkeergarage belijning, of voor belijning voor een sporthal, of loods? Vraag dan een offerte aan of neem contact op. D&S Belijning geeft u graag advies met betrekking tot de parkeergarage belijning.

+31 (0)6 – 294 402 69
info@ds-belijning.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Referenties