Belijning van uw parkeerterrein

Het aanbrengen van belijning of parkeerplaats markering is heel belangrijk. Belijning op het parkeerterrein zorgt er namelijk voor dat alle beschikbare ruimte optimaal wordt benut en dat er zoveel mogelijk parkeervakken beschikbaar zijn. Hierdoor ontstaat een nette opstelling en er kunnen veel meer auto’s parkeren dan wanneer er geen belijning is aangebracht.

Bij D&S Belijning kunt u terecht voor het markeren van parkeerplaatsen maar ook het indelen en nieuwe lijnen van uw parkeerterrein. Hierbij geniet u van nauwkeurige belijningen en jarenlange ervaring. Meer weten? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

De beste markering voor uw parkeerplaats

  • Nauwkeurige belijningen
  • Flexibel
  • Wegenverf in de gewenste vormen, belijning en kleuren
  • Vele jaren ervaring met markeringen
  • Wegmarkering voor heel Nederland en België
  • Altijd kwalitatief werk

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan voor meer duidelijkheid over de prijs.

Wegenverf markering

We maken tijdens het aanbrengen van belijning op het parkeerterrein gebruik van wegenverf. Deze wegenverf is namelijk uitermate geschikt voor markeringen op speelplaatsen, parkeerplaatsen en wegen. Het heeft een hoge kwaliteit, is 100% weersbestendig, duidelijk te zien en slijt zeer traag. Onze wegenverf markeringen kunnen in alle gewenste vormen, kleuren en belijningen worden aangebracht.

Waarom parkeerterrein belijnen?

Parkeerterrein belijning zorgt ervoor dat ervoor dat de ruimte optimaal benut wordt en is essentieel voor de veiligheid. Met behulp van parkeerplaats markering kunt u op de meest efficiëntste manier gebruik maken van uw parkeerterrein en voorkomt u gevaarlijke situaties. Zo markeren we individuele parkeerplaatsen en scheiden we voetpaden en oversteekplaatsen van rijbanen. Ook kunnen we eenrichtings routes opstellen (inclusief wegmarkering) – dat zorgt voor een snellere en veilige doorstroom.

Parkeerplaats belijning: zelf aanbrengen of laten doen?

Men denkt dat het aanbrengen van parkeerplaats markering simpel lijkt. Toch is zelf wegmarkering aanbrengen een stuk lastiger dan gedacht. U moet bijvoorbeeld kennis hebben over wegenverf en zelf punctueel parkeervakken maken, gaat nog niet zo eenvoudig. Als u écht goed werk wilt zien, schakel dan een specialist als D&S Belijning in.

Wat zijn de kosten van parkeerplaats markering?

De exacte kosten van parkeerterrein belijning hangen af van uiteenlopende factoren, waaronder het type klus (hermarkeren of geheel nieuw belijnen van parkeervakken), hoe groot het terrein is, noem maar op. Over de kosten kunnen wij op dit moment dus helaas nog weinig zeggen. Gelukkig kunnen wij u wel garanderen dat wij altijd efficiënt te werk gaan, topkwaliteit werk leveren en dit tegen scherpe tarieven doen. Wilt u een idee krijgen van de kosten? Vraag dan een offerte aan.

Geef uw opdracht aan ons door

Wij zorgen voor een professionele en nette parkeerplaats markering. Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vraag direct een offerte aan voor het belijnen van uw parkeerterrein en wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een passende prijsopgave. Of neem eerst contact op voor meer informatie of als u vragen voor ons heeft, bijvoorbeeld over de kosten voor parkeerplaats belijning.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd of wij u verder kunnen helpen met het aanbrengen van markeringen op uw parkeerplaats? Vraag het ons, niets is ons te gek. Wilt u eerder afgeronde projecten van D&S Belijning zien? Bekijk dan eerst de fotoimpressies in onze galerij. Bent u al overtuigd van de kwaliteiten van D&S Belijning? Vraag dan een offerte aan of neem contact op. D&S Belijning adviseert u graag vrijblijvend over belijning voor parkeerplaatsen en andere ondergronden, waaronder parkeergarages, loodsen, schoolpleinen, sportvelden, bedrijfshallen en nog veel meer. Tot uw dienst!

+31 (0)6 – 294 402 69
info@ds-belijning.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Referenties