Belijning op schoolplein aanbrengen

Bent u op zoek naar een bedrijf die de belijning op uw schoolplein kan aanbrengen of uw schoolplein kan verven? Bij D&S Belijning bent u aan het juiste adres voor belijning op het schoolplein, schoolplein verven voor spelletjes en nog veel meer. Wij maken van een kaal schoolplein een plek vol kleur en creatieve speelmogelijkheden voor kinderen.

D&S Belijning is dé specialist in verven en het aanbrengen van belijningen, bijvoorbeeld in uw fabriekshal, op uw sportveld of in uw parkeergarage. Wij zijn gevestigd in Oosterwolde en werkzaam door heel Nederland. We voorzien ook uw schoolplein graag van strakke belijning. Onze vakmensen hebben oog voor detail en afwerking en zorgen ervoor dat het resultaat optimaal is. Geïnteresseerd? Neem contact op of vraag een offerte aan.

Neem contact op
Vraag een offerte aan

Schoolplein belijning voor spelletjes

Wat is een schoolplein zonder kleur? En wat is een schoolplein zonder kinderen die lekker bewegen en spelen? Maken de kinderen niet eens meer gebruik van de speeltoestellen? Dan bieden wij mogelijkheden om buiten bewegen, spelen en sport weer aan te sporen.

U kunt ervoor kiezen de buitenspeelplaats leeg te laten op wat speeltoestellen na, maar u kunt ook het schoolplein laten verven. Zo fleurt het plein op tot een kleurrijk geheel. Een mooi geverfd plein vol speelmogelijkheden, puur door op een slimme manier leuke belijning aan te brengen is een superhandige (en hufterproof) manier om kinderen allerlei ‘activiteiten’ en spelletjes te bieden op het schoolplein.

Wij verzorgen graag uw schoolplein belijning, zodat de kinderen optimaal speelplezier kunnen halen uit hun pauzes op het plein!

Waarom D&S Belijning?

  • Punctueel
  • Flexibel
  • Vele jaren ervaring in schoolplein belijning
  • Altijd kwalitatief werk

Schoolplein belijning mogelijkheden

Wat we zoal met belijning op schoolpleinen kunnen realiseren om sport, spel en beweging van de kinderen te stimuleren?

  • Sportbelijning van sportvelden, bijvoorbeeld een klein voetbalveld, trefbalveld, basketbalveld of andere sport;
  • Patronen, cijfers en figuren voor schoolplein spelletjes;
  • Vrolijke kleuren, cijfers en figuren ter decoratie;
  • Belijning rondom toestellen om deze aantrekkelijker te maken;
  • Specifieke ideeën of wensen passend bij uw schoolplein.

Door kleurrijke (sport)belijning op het schoolplein te laten verven, daagt u kinderen uit om actief te bewegen en spelletjes te spelen in de buitenlucht. Het is steeds belangrijker om kinderen actief kennis te laten maken met beweegspelletjes – het schoolplein is hier dé uitgelezen plek voor.

Schoolplein verven in verschillende vormen, kleuren en maten

Bij ons zijn belijningen voor schoolpleinen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met producten van uitstekende kwaliteit. Voor onze belijning gebruiken wij met name 2-componenten Wegenverf. Deze wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden.

Op zowel binnen- als buitenlocaties

Zoals u wellicht gemerkt heeft: belijning is onze specialiteit. Wij belijnen zowel binnen- als buitenterreinen, bijvoorbeeld:

Benieuwd naar onze resultaten? Ontdek de resultaten van onze eerdere projecten in onze galerij.

Tegenwoordig kunnen we ook hoogwaardige watergedragen 2-componenten wegenverven aanbrengen. Tot slot gebruiken wij ook Koud Plastik voor de belijning. Dit materiaal is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting.

Wat zijn de kosten van belijning schoolplein?

De exacte kosten van de belijning van uw schoolplein hangen af van verschillende factoren, zoals de gekozen materialen, het type belijning, hoe groot het te verven schoolplein is, noem maar op. Wel kunnen we u garanderen dat wij zo effectief mogelijk te werk gaan en scherpe tarieven hanteren. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kies voor schoolplein verven en/of belijning van schoolpleinen door D&S Belijning. Met veel ervaring en de juiste productkennis maken wij uw schoolplein geschikt voor spelletjes. Het gevolg? Een optimaal resultaat, ofwel een leuk, creatief en kleurrijke buitenspeelplaats waar kinderen probleemloos spelletjes kunnen doen en hun ei kwijt kunnen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw schoolplein? Vraag dan een offerte aan of neem contact op. D&S Belijning geeft u graag advies met betrekking tot de belijning van uw schoolplein.

+31 (0)6 – 294 402 69
info@ds-belijning.nl

Kijk wat D&S Belijning nog meer voor u kan betekenen: Belijning aanbrengen | Belijning parkeerterrein | Belijning sportvloer | Fietspad coatings | Glow in the dark belijning | Looppad belijning | Markering aanbrengen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zijn de standaardafmetingen voor belijning op een schoolplein?

Er zijn geen standaardafmetingen voor belijning op een schoolplein. De afmetingen variëren per schoolplein. Het hangt namelijk af van de grootte van het plein en de specifieke activiteiten die er plaatsvinden. Het kan zijn dat er belijning nodig is voor activiteiten zoals voetbal of basketbal. Belijning voor een schoolplein helpt ook mee aan de veiligheid voor kinderen. De afmetingen en kleuren van de belijning worden meestal bepaald door de school of door de organisatie die verantwoordelijk is voor het onderhoud van het plein.

Welke soorten belijning worden vaak gebruikt op schoolpleinen?

Op schoolpleinen worden verschillende soorten belijning gebruikt, afhankelijk van de speelactiviteiten die op het plein worden gedaan. Veelvoorkomende belijning op schoolpleinen zijn er voor sporten zoals volleybal of voetbal. Ook kunnen er cirkels of vormen worden getekend om specifieke zones op het plein te markeren, zoals een afzetgebied of een veiligheidszone. De kleuren van de belijning variëren en worden bepaald door de organisatie van de school.

Is er een specifieke kleurcode voor belijning op schoolpleinen?

Er is geen specifieke kleurcode voor belijning op schoolpleinen. De kleuren die worden gebruikt kunnen variëren. Veelvoorkomende kleuren zijn wit, geel en rood, maar soms worden ook andere kleuren gebruikt, afhankelijk van het doel van de belijning. Rode lijnen worden soms gebruikt om zones te markeren waar kinderen niet mogen lopen of spelen, zoals bijvoorbeeld bij een hek of een trap. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de kleuren die worden gebruikt voldoende contrast bieden met de ondergrond, zodat de belijning goed zichtbaar is.

Moeten scholen de belijning op hun schoolplein regelmatig laten bijwerken of vervangen?

Ja, het is belangrijk om de belijning op schoolpleinen regelmatig te laten bijwerken of vervangen. Door slijtage en gebruik kan de belijning minder zichtbaar worden, waardoor het risico op ongelukken toeneemt. Het wordt aanbevolen om de belijning minstens één keer per jaar te controleren en indien nodig bij te werken of te vervangen. Dit kan bijdragen aan de veiligheid en functionaliteit van het schoolplein.

Referenties