Belijning op schoolplein aanbrengen

Bent u op zoek naar een bedrijf die de belijning op uw schoolplein kan aanbrengen? Bij D&S belijning bent u aan het juiste adres voor belijning op het schoolplein en meer. Wij maken van een kaal schoolplein graag middels belijning een plek vol kleur en creatieve speelmogelijkheden voor kinderen.

D&S belijning is dé specialist in het aanbrengen van belijningen, bijvoorbeeld in uw fabriekshal, op uw sportveld of in uw parkeergarage. Wij zijn gevestigd in Oosterwolde en werkzaam door heel Nederland. We voorzien ook u graag van strakke belijning. Onze vakmensen hebben oog voor detail en afwerking en zorgen ervoor dat het resultaat optimaal is!

Neem contact op
Vraag een offerte aan

Waarom schoolplein belijning

Wat is een schoolplein zonder kleur? En wat is een schoolplein zonder kinderen die lekker bewegen en spelen? Maken de kinderen niet eens meer gebruik van de speeltoestellen? Dan bieden wij mogelijkheden om buiten bewegen, spelen en sport weer aan te sporen!

U kunt ervoor kiezen het plein leeg te laten op wat speeltoestellen na, maar u kunt de buitenspeelplaats ook opfleuren tot een kleurrijk geheel. Een mooi plein vol speelmogelijkheden, puur door slim en leuk belijning aan te brengen is een superhandige (en hufterproof) manier om kinderen allerlei ‘activiteiten’ te bieden op het schoolplein.

Wij verzorgen graag uw schoolplein belijning, zodat de kinderen optimaal speelplezier kunnen halen uit hun pauzes op het plein!

Schoolplein belijning mogelijkheden

Wat we zoal met belijning op het schoolplein kunnen realiseren om sport, spel en beweging van de kinderen te stimuleren?

  • Sportbelijning voor een klein voetbalveld, trefbalveld, basketbalveld of andere sport;
  • Patronen, cijfers en figuren voor spelletjes;
  • Vrolijke kleuren, cijfers en figuren ter decoratie;
  • Belijning rondom toestellen om deze aantrekkelijker te maken;
  • Specifieke ideeën of wensen passend bij uw schoolplein.

Door kleurrijke (sport)belijning op het schoolplein toe te voegen, daagt u kinderen uit om actief te bewegen en spelletjes te spelen in de buitenlucht. Het is steeds belangrijker om kinderen actief kennis te laten maken met beweegspelletjes. Het schoolplein is hier dé uitgelezen plek voor.

Belijnen in alle vormen, kleuren en maten

Bij ons zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met producten van uitstekende kwaliteit. Voor onze belijning gebruiken wij met name 2-componenten Wegenverf. Deze wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden.

Vraag een offerte aan

Tegenwoordig kunnen we ook hoogwaardige watergedragen 2-componenten wegenverven aanbrengen. Tot slot gebruiken wij ook Koud Plastik voor de belijning. Dit materiaal is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kies voor belijning van schoolpleinen door D&S Belijning. Met veel ervaring en de juiste productkennis worden de materialen aangebracht. Het gevolg? U geniet van een optimaal resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw schoolplein? Vraag dan een offerte aan of neem contact op. D&S Belijning geeft u graag advies met betrekking tot de belijning van uw schoolplein.

+31 (0)6 – 294 402 69
info@ds-belijning.nl

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Referenties