Wegenverf

markeringen, belijningen en coatings

Wegenwerf door D&S Belijning

Bent u op zoek naar wegenverf voor het aanbrengen van markeringen op wegdek of asfalt? D&S Belijning kan voor u wegenverf aanbrengen in de door u gewenste vormen, belijning en kleuren. Wegenverf is uitermate geschikt voor markeringen op wegen, parkeerplaatsen en speelplaatsen vanwege de hoge kwaliteit verf en trage slijtage. Diverse soorten wegenverf kunnen o.a. worden toegepast voor:

 • Wegenverf
 • Parkeerplaatsen
 • Parkeergarages
 • Bedrijfshallen/ -magazijnen
 • Sportvelden
 • Schoolpleinen
 • Speciale projecten
 • Fietspaden

De wegenverf van D&S Belijning

De wegenverf die wij gebruiken heeft een zeer goede hechting en is een veelgebruikt en zeer degelijk product voor alle buitenondergronden, zoals asfalt en beton. Dat maakt de wegenverf zeer geschikt voor bijvoorbeeld het belijnen van:

 • Parkeervakken
 • Rijbanen
 • As-kantlijnen
 • Buiten figuraties (zoals het NP teken of kleurrijke figuren op een schoolplein)

Deze verf droogt zeer snel en is duurzaam. Naast de standaardkleur wit kunnen wij ook bijna alle RAL-kleuren als wegenverf verkrijgen. Zo kunt u een creatieve invulling geven aan de kleuren belijning op bijvoorbeeld het sportveld van uw school of in de loods van uw bedrijf. Voor antislip of nachtzichtbaarheid kunnen de belijningen nog met glasparels worden ingestrooid. De mogelijkheden zijn dus vrij eindeloos met één hetzelfde product. Kortom, bij D&S Belijning vindt u de wegbelijning die u zoekt.

Hoe wij wegenverf aanbrengen?

Onze vakmensen weten de belijning met wegenverf als geen ander strak aan te brengen. Dit gebeurt zeer punctueel, met een nette afwerking en zeer soepel. Bochten zijn flexibele, strak afgewerkte bochten zonder zwabbers en voor rechte belijning met onze wegenverf geldt dit evengoed. De wegenverf strak aanbrengen is niet niks, maar hiervoor beschikken we over de juiste hulpmiddelen en een flinke dosis ervaring.

Wilt u wegenverf laten aanbrengen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Ook aparte eigen projecten zijn mogelijk. Wij zijn hier erg flexibel in en kunnen vast meer waarmaken dan u nu denkt. Daag ons daarom gerust uit, wij gaan de uitdaging graag aan! D&S Belijning is dé specialist in het aanbrengen van wegenverf voor markeringen. Wij doen ons werk door heel Nederland.

2-componenten wegenverf voor zware belasting

Wij werken met verschillende producten wegenverf, zoals watergedragen wegenverf 1k & 2K en diverse 2K wegenverf. Speciaal voor de zwaardere belasting hebben we een zeer sterke en langhoudende 2-componenten wegenverf ontwikkeld. Deze 2K wegenverf staat garant voor een lange duurzaamheid bij zware belasting. Denk bij zware belasting aan zware voertuigen die door warehouses rijden, vliegtuigen die over vliegveldbelijning rijden en leiconbanden die over bedrijfsterreinen en betonwegen rijden waar wegenverf voor markeringen en belijning is aangebracht. Dankzij onze 2 componenten wegenverf gaan de aangebrachte markeringen goed lang mee.

2-componenten wegenverf is een sneldrogend systeem op basis van hydroxy acrylaat-harsen. Deze verf is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en is airless gespoten. De 2K wegenverf wordt dus aangebracht met een airless-machine. Ook is er een blanke lak beschikbaar voor extra bescherming tegen vuil en slijtage.

De voordelen van 2-componenten wegenverf op een rij:

 • Bestendig tegen olie en vethoudende middelen
 • Goede hechting op de ondergrond
 • Hoge duurzaamheid
 • Geringe vuilopname

Watergedragen wegenverf 1K & 2K

Steeds populairder wordt onze watergedragen wegenverf die zeer geschikt is voor verwerking in bedrijfshallen of parkeergarages waar het niet meer toegestaan is om met oplosmiddelhoudende verf te werken. De ontwikkeling van dit product heeft de laatste tijd veel winst geboekt op gebied van droogtijd en slijtvastheid, zodat dit steeds meer een goed alternatief blijkt van de traditionele wegenverven. Sinds 2 jaar hebben wij ook een zeer goede 2K versie genaamd “AQ Infloor” met een goede droogtijd en lange pot-life.

Wegenverf voor markering bestellen

Wilt u graag ergens wegenverf aanbrengen? Dan kunt u D&S Belijning inschakelen om dit professioneel voor u te doen. Ook als u hulp nodig heeft bij het (officiële) ontwerp van bepaalde belijningen of juist voor een leuke, speelse invulling van de speelplaats, dan kunnen wij u hierbij van dienst zijn. Leg uw ideeën of wensen aan ons voor en gaan ermee aan de slag. Voordat de eerste lijnen gezet worden, heeft u van ons altijd een zeer duidelijk beeld ontvangen van wát we precies gaan aanbrengen op het oppervlak.

Neemt u gerust contact met ons op via het contactformulier of vraag direct een offerte aan als u al precies kunt aangeven wat u wilt.

Referenties