Warehouse belijning

Warehouse belijning laten aanbrengen? Goede belijning op de vloer van uw warehouse niet te missen. Looproutes, opstelvakken en overige belijning zorgen ervoor dat er structuur en een veilige werkomgeving worden gegarandeerd. Wanneer u op zoek bent naar een professioneel belijningsbedrijf zit u goed bij ons. Wij voorzien de vloer van uw bedrijfshal van complete belijning en vloermarkering. Zodat uw warehouse een prettigere en efficiëntere doorstroming krijgt. Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan voor een inzicht in de prijs.

Jarenlange ervaring in warehouse belijning

 • Jarenlange ervaring in het aanbrengen van belijning in een warehouse
 • Wij werken punctueel en flexibel
 • Ons motto: goed werk moet altijd geleverd worden

Wettelijke veiligheidseisen

U vraagt zich misschien af wat het belang is van belijning op de vloer van de opslag. De belijning die door ons aangebracht wordt, zal ervoor zorgen dat u sneller voldoet aan de wettelijke veiligheidseisen. Zoals deze zijn vastgelegd in het bouwbesluit en de Arbo. Door de vloerbelijning van looppaden kunt u duidelijk aangeven waar voetgangers mogen lopen. Ook gebruiken wij fluorescerende verf waardoor vluchtwegen weer zichtbaar worden, mocht de stroom in uw pand uitvallen.

Efficiënt gebruik van de ruimte

Belijning voor palletvakken zorgt er echter ook voor dat u efficiënt gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Bij deze palletvakken brengen wij ook locatie aanduiding aan. Ook belijning van opstelvakken en looproutes maken dat de bruikbare ruimte zo efficiënt mogelijk gebruikt wordt. Daarnaast zorgt het ook voor veiligheid en krijgt u een efficiëntere doorstroming van het goederentransport in uw magazijn. Oversteekplaatsen pictogrammen en andere afbeeldingen op de grond zorgen ervoor dat uw medewerkers en bezoekers gewaarschuwd worden voor eventuele gevaren. Zo worden de bestaande regels in uw bedrijf beter nagekomen en is de kans op ongelukken, een stuk kleiner.

Meer structuur

Wist u dat belijning van de vloer van het magazijn er ook voor zorgt dat er meer structuur en veiligheid komt? U levert een bijdrage aan de 5S initiatieven. De S5 heeft als doelstelling om zo gestructureerd en veilig te werken, door de netheid en de orde te handhaven. Wanneer we magazijn belijning in bepaalde kleuren aanbrengen, brengt u dus meer structuur aan in het magazijn. U kunt een keuze maken uit verschillende kleuren.

Belijnen met juiste materiaal

Als wij een warehouse belijnen maken wij gebruik van 2-componenten wegenverf. Dit is verf die ook gebruikt wordt bij de wegenbouw, parkeergarages en verharde sportvelden. Voor magazijn belijning maken we gebruik van Koud Plastik. Dit is een materiaal dat bestand is tegen zeer zware verkeersbelasting.

Voordat wij beginnen met de vloerbelijning kijken we welk soort materiaal het beste is om de belijning mee te doen op de ondergrond van uw opslag. Vervolgens krijgt de ondergrond de juiste voorbehandeling en daarna wordt op vakkundige wijze de belijning aangebracht.

We maken onderscheid tussen de volgende soorten belijningen en producten uit ons assortiment:

 • Opstelvakken;
 • Docklijnen;
 • Looppaden;
 • Fietspaden;
 • Stofvrij kogelstralen;
 • Locatienummering;
 • Oversteekplaatsen;
 • Pictogrammen.

In alle vormen, kleuren en maten

D&S Belijning maakt verschillende soorten belijning mogelijk. Hierbij kunt u denken aan alle vormen, maten en kleuren. Welke kleur het wordt, is afhankelijk van de onderliggende boodschap. Zwart-geel staan doorgaans voor een waarschuwing, terwijl rood-wit een verbod aangeeft Ten slotte geeft groen-wit een redding of een evacuatie aan.
Naast de hiervoor genoemde kleurcombinaties, heeft u alle vrijheid om een kleur te kiezen. Doorgaans worden rood en groen gebruikt voor het aanduiden van looppaden, terwijl rood vaak wordt gebruikt voor afval. We raden in ieder geval aan om een kleur te kiezen die goed contrast heeft met de vloer, zodat de belijning goed opvalt.

Van werkplaats tot schoolplein belijning

Naast voor warehouse belijning, kunt u bij ons ook terecht voor allerlei andere soorten belijning. Hierbij kunt u onder andere denken aan magazijn en opslag belijning, maar ook aan belijning in de werkplaats en van sportvelden. Wij zijn sinds 2007 gespecialiseerd in het aanbrengen van belijning, zowel binnen als buiten. Wij hebben oog voor detail en zorgen ten alle tijde voor een optimaal resultaat. Iedere ondergrond wordt voorzien van een markering of een belijning. Doordat we onze ervaring en kennis combineren, kunnen we elke opdracht zonder problemen uitvoeren.

Vraag een offerte aan voor warehouse belijning

Graag nieuwe belijning in uw warehouse laten aanbrengen, of bijvoorbeeld in uw werkplaats, zodat er meer structuur en veiligheid in uw hal komt. Vraag dan nu een offerte aan om uw bedrijfshal te laten belijnen door D&S Belijning. Op deze manier weet u zeker dat de belijning met veel ervaring en de juiste productkennis aangebracht wordt. Zo krijgt u optimaal resultaat en kunt u er extra lang van genieten.

Heeft u vooraf nog vragen? Neem dan contact op middels ons contactformulier. Als u alvast een voorproefje wilt krijgen over eerdere projecten bekijk dan onze galerij. Ook hebben wij referenties op onze website staan. Zo weet u zeker dat wij een professioneel bedrijf zijn en u het beste resultaat mogelijk krijgt in uw magazijn.

Bent u in de tussentijd benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem voor een duidelijk beeld van wat belijningen die we door de jaren heen aangebracht hebben, gerust een kijkje tussen de referenties.

Wat zijn de regels voor belijning in een warehouse?

De regels voor belijning in een warehouse variëren afhankelijk van de organisatie en de specifieke vereisten voor de werkzaamheden die daar worden uitgevoerd. Over het algemeen wordt belijning gebruikt om looproutes voor voetgangers en voertuigen te markeren, gevaarlijke gebieden aan te geven, de locaties van opslagrekken aan te geven en werkruimten te definiëren. Het is belangrijk dat de belijning duidelijk zichtbaar en duurzaam is en voldoet aan de geldende veiligheidsnormen.

Welke kleuren worden vaak gebruikt voor belijning in warehouses?

De kleuren die worden gebruikt voor belijning in warehouses variëren. Elke organisatie kiest de kleur die het beste past bij de werkzaamheden die in de organisatie worden uitgevoerd. Meestal worden felle en opvallende kleuren gebruikt, zoals geel en rood, om gevaarlijke gebieden aan te geven. Witte lijnen worden vaak gebruikt om looproutes en werkruimten te markeren, terwijl blauwe of groene lijnen worden gebruikt om de locaties van opslagrekken aan te geven.

Wat zijn de voordelen van het hebben van duidelijke belijning in een warehouse?

Duidelijke belijning in een warehouse heeft verschillende voordelen. Het kan helpen om de veiligheid te waarborgen door gevaarlijke gebieden aan te geven en de verkeersstroom voor voetgangers en voertuigen te stroomlijnen. Het kan ook helpen om de productiviteit te verhogen door het creëren van duidelijke looproutes en het optimaliseren van de lay-out van het magazijn. Bovendien kan het de efficiëntie verhogen door de locaties van opslagrekken en andere belangrijke items duidelijk aan te geven.

Is het verplicht om belijning op te nemen in het veiligheidsplan van een warehouse?

Er bestaan geen specifieke wetten of regels die vereisen dat een warehouse belijning moet opnemen in hun veiligheidsplan. Toch is het in de praktijk wel aan te raden om belijning op te nemen in het veiligheidsplan van de organisatie. Hiermee creëer je een betere veiligheid voor de medewerkers en bezoekers en verhoog je de productiviteit. Bovendien kan het hebben van een duidelijk veiligheidsplan en een gestroomlijnde lay-out ook helpen bij de naleving van andere regelgevingen.

Referenties