Belijning in uw bedrijfshal aanbrengen

Het visueel maken van palletvakken draagt in grote mate bij aan het creëren van structuur en veiligheid bij vloeropslag. Dit kan door het aanbrengen van gespoten belijning.

Daarnaast kunt u de palletvakken voorzien van een duidelijke nummering, zodat uw medewerkers de locaties sneller kunnen vinden. Dit zorgt voor extra efficiëntie in het logistieke proces.

Dankzij onze ruime kennis en ervaring zorgen we voor het juiste product op de juiste locatie. Wij verzekeren u dat onze belijning voor uw bedrijfshal van de beste kwaliteit is. U kunt er daardoor ook lange tijd mee vooruit. Wilt u graag nieuwe belijning in uw bedrijfshal of magazijn laten aanbrengen? Of wilt u de oude belijning laten hermarkeren? In beide gevallen kunt u bij ons, D&S Belijning, terecht.

Waarom belijning bedrijfshal van D&S Belijning?

 • Punctuele belijning
 • We werken flexibel
 • Wegenverf in de gewenste vormen, belijning en kleuren
 • Vele jaren ervaring met belijnen en markeren
 • Wij maken markeringen voor heel Nederland en België
 • Wij leveren altijd goed werk

Alle soorten en maten

Bij ons zijn belijningen in alle vormen, kleuren en maten mogelijk. Wat u nodig heeft, maken wij. We hebben oog voor detail en werken met producten van uitstekende kwaliteit. Daarbij proberen we ook veel gebruik te maken van duurzame producten. Voor de belijning van bedrijfshallen maken wij gebruik van 2-componenten wegenverf. Deze wegenverf wordt ook toegepast in de wegenbouw, in parkeergarages en op verharde sportvelden.

Sinds kort brengen we ook watergedragen 2-componenten wegenverf aan. Deze wegenverf is speciaal voor lange duurzaamheid bij zware belasting. De verf is in alle RaI kleuren verkrijgbaar en is airless te verspuiten. Voor extra bescherming tegen vuil en slijtage gebruiken we blanke topcoat.

Efficiënte soorten belijning

De belijning van een bedrijfshal is essentieel voor het creëren van een veilige werkomgeving. Het zorgt voor structuur en efficiëntie. Dankzij markering wordt er bijvoorbeeld voor betere doorstroming van goederentransport gezorgd. Bij magazijn belijning kunt u denken aan onderstaande aanduidingen.

 • Locatienummering
 • Oversteekplaatsen
 • Looppaden
 • Pictogrammen
 • Opstelvlakken

Terreinbelijning

Uw bedrijfsterrein hoort uiteraard ook goede belijning te krijgen. Goede belijning draagt bij aan de voldoening van de wettelijke veiligheidseisen zoals vastgelegd in het bouwbesluit en de Arbowet. U kunt in uw bedrijfshal bijvoorbeeld met belijning duidelijk aangeven waar voetgangers mogen lopen. Deze markering kunnen wij ook aanbrengen met fluorescerende markeringsverf, zodat vluchtwegen bij stroomuitval ook zichtbaar blijven.

Daarnaast kunnen we pictogrammen aanbrengen die uw werknemers voor eventuele gevaren kunnen waarschuwen. Markering in uw bedrijfshal is de meest eenvoudige manier om veiligheid voor uw medewerkers, overzicht en ondersteuning van werkprocessen waar te maken. Daarnaast draagt het ook bij aan efficiënt gebruik van beschikbare ruimtes, denk bijvoorbeeld aan betere doorstroming.

Verschillende terreinen

We belijnen naast bedrijfshallen en magazijnen ook andere plekken waar we voor efficiëntie zorgen. We brengen ook markeringen aan in en op parkeergarages en parkeerterreinen, parkeerplaatsen, schoolpleinen, sportvelden, looppaden en fietspaden. We voeren ook speciale projecten uit wanneer de klant ons daarom vraagt. Wat u ons vraagt, maken wij waar. Heeft u een vraag of verzoek? Neem dan via onderstaande knoppen contact op of vraag een offerte aan, wij denken graag met u mee.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kies voor belijning van sportvelden door D&S Belijning. Met veel ervaring en de juiste productkennis worden de materialen aangebracht. Het gevolg? U geniet van een optimaal resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sportveld? Vraag dan een offerte aan of neem contact op. D&S Belijning geeft u graag advies met betrekking tot de belijning van uw sportvelden.

+31 (0)6 – 294 402 69
info@ds-belijning.nl

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Referenties