Belijning in een bedrijfshal

Belijning in uw bedrijfshal aanbrengen

Het is van groot belang dat er belijning in een bedrijfshal is. Het visueel maken van palletvakken draagt in grote mate bij aan het creëren van structuur en veiligheid bij vloeropslag. Dit kan met het aanbrengen van gespoten belijning door D&S Belijning.

Daarnaast kunt u de palletvakken voorzien van een duidelijke nummering, zodat uw medewerkers de locaties sneller kunnen vinden. Dit zorgt voor extra efficiëntie in het logistieke proces.

Dankzij onze ruime kennis en ervaring zorgen we voor het juiste product op de juiste locatie. Wij verzekeren u dat onze belijning voor uw bedrijfshal van de beste kwaliteit is. U kunt er daardoor ook lange tijd mee vooruit. Wilt u graag nieuwe belijning in uw bedrijfshal of fabriek laten aanbrengen? Of wilt u de oude belijning laten hermarkeren? In beide gevallen kunt u bij ons terecht.

Waarom belijning bedrijfshal van D&S Belijning?

 • Punctuele belijningen
 • Flexibel werken
 • 2-componenten wegenverf in de gewenste vormen, belijning en kleuren
 • Vele jaren ervaring met belijnen en markeren
 • Wij maken markeringen voor heel Nederland en België
 • Goed werk moet altijd geleverd worden

Alle soorten en maten

Bij ons zijn belijningen in alle vormen, kleuren en maten mogelijk. Wat u nodig heeft, maken wij. We hebben oog voor detail en werken met producten van uitstekende kwaliteit. Daarbij proberen we ook veel gebruik te maken van duurzame producten. Voor de belijning van bedrijfshallen maken wij gebruik van 2-componenten wegenverf. Deze wegenverf wordt ook toegepast in de wegenbouw, in parkeergarages en op verharde sportvelden.

Sinds kort brengen we ook hoogwaardige watergedragen 2-componenten wegenverf aan. Deze wegenverf is speciaal voor lange duurzaamheid bij zware belasting. De verf is in alle RAL kleuren verkrijgbaar en is airless te verspuiten. Voor extra bescherming tegen vuil en slijtage gebruiken we blanke topcoat.

Efficiënte soorten bedrijfshal belijning

De belijning van een bedrijfshal is essentieel voor het creëren van een veilige werkomgeving, het zorgt voor structuur en efficiëntie. Dankzij markering wordt er bijvoorbeeld voor betere doorstroming van goederentransport gezorgd. Bij bedrijfshal belijning kunt u denken aan onderstaande aanduidingen:

 • Locatienummering
 • Oversteekplaatsen
 • Looppaden
 • Pictogrammen
 • Opstelvlakken

Veilige werkomgeving

Opstelvakken, looproutes en andere belijningen in uw bedrijfshal zorgen voor structuur en een veilige werkomgeving. In het kader van de 5S-regeling en voor een prettige en efficiënte werkstroom leveren wij duurzame bedrijfshal belijning, locatie nummeringen, oversteekplaatsen, pictogrammen en andere aanduidingen.

Maar er zijn meer redenen voor het aanbrengen van duidelijke belijning in een fabriek of bedrijfshal. Door het belijnen van palletvakken, met of zonder locatieaanduiding, maakt u efficiënt gebruik van beschikbare ruimtes. Duidelijk gemarkeerde opstelvakken en looproutes in een bedrijfshal dragen bij aan efficiënt gebruik van beschikbare ruimtes, veiligheid en overzicht. Hierdoor vindt een snelle en doeltreffende doorstroming van het goederentransport plaats.

Belijning en grondmarkering ondersteunt ook uw 5S-initiatieven. 5S heeft mede tot doelstelling om gestructureerd en veilig werken mogelijk te maken door orde en netheid te handhaven. Wij kunnen u daarbij helpen door belijning in verschillende kleuren met of zonder pictogrammen of belettering aan te brengen.

Terreinbelijning

Uw bedrijfsterrein hoort uiteraard ook goede belijning te krijgen. Goede belijning draagt bij aan de voldoening van de wettelijke veiligheidseisen zoals vastgelegd in het bouwbesluit en de Arbowet. U kunt in uw bedrijfshal bijvoorbeeld met belijning duidelijk aangeven waar voetgangers mogen lopen. Deze markering kunnen wij ook aanbrengen met fluorescerende markeringsverf, zodat vluchtwegen bij plotseling stroomuitval ook zichtbaar blijven. Fluorescerende markeringsverf wordt soms ook wel retroflecterend of glow in the dark genoemd.

Daarnaast kunnen we pictogrammen op de grond aanbrengen die uw werknemers voor eventuele gevaren kunnen waarschuwen en die ondersteunen in het nakomen van de in uw bedrijf geldende regels. Markering in uw bedrijfshal is de meest eenvoudige manier om veiligheid voor uw medewerkers, overzicht en ondersteuning van werkprocessen waar te maken. Daarnaast draagt het bij aan efficiënt gebruik van beschikbare ruimtes, denk bijvoorbeeld aan betere doorstroming.

Verschillende terreinen

We belijnen naast bedrijfshallen, bedrijfsterreinen en fabrieken ook andere plekken waar we voor efficiëntie zorgen. We brengen ook markeringen aan in en op parkeergarages en parkeerterreinen, parkeerplaatsen, schoolpleinen, sportvelden, looppaden en fietspaden. We voeren ook speciale projecten uit wanneer de klant ons daar om vraagt. Wat u ons vraagt, maken wij waar. Heeft u een vraag of verzoek? Neem dan via onderstaande knoppen contact op of vraag een offerte aan, wij denken graag met u mee.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kies voor belijning van uw bedrijfshal door D&S Belijning. Met veel ervaring en de juiste productkennis worden de materialen aangebracht. Het gevolg? U geniet van een optimaal resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw fabriek? Vraag dan een offerte aan of neem contact op. D&S Belijning geeft u graag advies met betrekking tot de belijning van uw fabriek.

+31 (0)6 – 294 402 69
info@ds-belijning.nl

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom is belijning in een bedrijfshal belangrijk?

Belijning in een bedrijfshal helpt bij het organiseren van de ruimte, het creëren van veilige looproutes, het markeren van werkgebieden en het bevorderen van efficiëntie in de werkprocessen.

Welke kleuren worden vaak gebruikt voor belijning in een bedrijfshal?

Witte en gele kleuren worden vaak gebruikt voor belijning in bedrijfshallen. Witte lijnen worden gebruikt om looproutes, gangpaden en werkgebieden aan te geven, terwijl gele lijnen waarschuwingen of beperkingen kunnen aanduiden.

Hoe draagt belijning bij aan veiligheid in een bedrijfshal?

Belijning helpt bij het verminderen van risico’s door het scheiden van voetgangers- en verkeersgebieden, het markeren van nooduitgangen en het aangeven van gevaarlijke zones. Dit vermindert potentiële ongevallen.

Zijn er standaardafmetingen voor belijning in een bedrijfshal?

Hoewel er geen strikte standaardafmetingen zijn, moeten lijnen en markeringen duidelijk zichtbaar en consistent zijn. De afmetingen kunnen variëren afhankelijk van de behoeften van de bedrijfshal en de geldende veiligheidsnormen.

Referenties