Parkeerplaats markering aanbrengen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat parkeerplaats markering aanbrengt? Maak dan kennis met D&S Belijning: een specialist in het professioneel aanbrengen van wegmarkering. Zowel een nieuw parkeervlak volledig belijnen aan de hand van een tekening als een oude markering opnieuw aanbrengen doen wij graag voor uw bedrijf of organisatie.

Wilt u een parkeerplaats markering laten aanbrengen? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we samen uw wensen en eisen. Indien gewenst ontvangt u van ons direct een vrijblijvende offerte.

Neem contact op
Vraag een offerte aan

De beste markering voor uw parkeerplaats

Onze medewerkers beschikken over ruime kennis en ervaring en dat zorgt voor een totaalpakket inclusief de voorbehandeling. Als u ons inschakelt voor een parkeerplaats markering, profiteert u van meer voordelen:

  • Punctuele belijningen
  • Flexibel werken
  • Wegenverf in de gewenste vormen, belijning en kleuren
  • Vele jaren ervaring met markeringen
  • Wegmarkering voor heel Nederland en België
  • Goed werk moet altijd geleverd worden

Wegenverf markering voor een parkeerplaats

Een parkeerplaats markeren doen wij met wegenverf. Dit type verf heeft een hoge kwaliteit en slijt heel traag, ideaal voor markering op parkeerplaatsen, parkeergarages, parkeerterreinen, parkeervlakken en wegen. Wegmarkeringen van wegenverf kunnen in alle gewenste vormen, kleuren en belijningen worden aangebracht.

Snellere en veilige parkeerdoorstroom

Heeft u rond uw bedrijf een parkeerterrein waar bezoekers en medewerkers hun auto’s kunnen parkeren? Met behulp van parkeerplaats markering kunt u op de meest efficiëntste manier gebruik maken van uw parkeerterrein en voorkomt u gevaarlijke situaties. Zo markeren we parkeervakken en scheiden we voetpaden en oversteekplaatsen af van rijbanen. Ook kunnen we eenrichtingsroutes opstellen, dat zorgt voor een snellere en veilige doorstroom.

Neem contact op

Vraag een offerte aan

Geef uw opdracht aan ons door

Wij zorgen voor een professionele en nette parkeerplaats markering. Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vraag direct een offerte aan en wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een passende prijsopgave. Of neem eerst contact op voor meer informatie of als u vragen voor ons heeft, bijvoorbeeld over de kosten voor parkeerplaats belijning.


Parkeerplaats belijning:
zelf aanbrengen of laten doen?

Men denkt dat het aanbrengen van parkeerplaats markering simpel lijkt. Toch is zelf wegmarkering aanbrengen een stuk lastiger dan gedacht. U moet bijvoorbeeld kennis hebben over wegenverf en zelf punctueel parkeervlakken maken, gaat nog niet zo eenvoudig. Als u écht goed werk wilt zien, schakel dan een specialist als D&S Belijning in.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd of wij uw vraag kunnen realiseren? Vraag het ons, niets is ons te gek. Wilt u eerder afgeronde projecten van D&S Belijning zien? Bekijk dan eerst onze foto-impressies. Bent u al overtuigd van de kwaliteiten van D&S Belijning? Vraag dan een offerte aan of neem contact op. D&S Belijning adviseert u graag vrijblijvend over belijning aanbrengen op diverse ondergronden. Tot uw dienst!

+31 (0)6 – 294 402 69
info@ds-belijning.nl

Misschien zijn deze pagina’s ook interessant voor u:
Belijning aanbrengenMagazijn belijning | Belijning bedrijfshalBelijning schoolpleinBelijning sportvloerenKoudplast markering | Aanbrengen van wegenverf

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Referenties