Sportveld belijning aanbrengen

Voor de belijning van een sportveld zit u goed bij D&S Belijning. Al sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van sportveldbelijning. Zowel binnen als buiten verzorgen wij de belijning voor sportvelden en sporthallen. Daarnaast belijnen we ook schoolpleinen, parkeergarages, bedrijfshallen en fabrieken.

Door onze ruime kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast. Zo verzekeren wij u dat de sportveld belijning van de beste kwaliteit is en u er een lange tijd mee vooruit kunt.

De belijning van een sportveld door D&S Belijning

  • Punctuele belijningen
  • Flexibel werken
  • Wegenverf in de gewenste vormen, belijning en kleuren
  • Vele jaren ervaring met markeringen
  • Wegmarkering voor heel Nederland en België
  • Goed werk moet altijd geleverd worden

Nauwkeurige belijning van sportvelden

Zonder de juiste sportveld belijning heeft u niets aan een sportveld. Zo kunnen de regels van de desbetreffende sport niet worden nageleefd. En dat zou zonde zijn voor de sporters en de toeschouwers. Met belijning maakt u uw sportvloer multifunctioneel.

Wilt u ook een multifunctionele sportvloer? Laat uw sportvloer dan belijnen door D&S Belijning. De materialen worden met veel ervaring en kennis aangebracht. Hierdoor geniet u van het meest optimale resultaat.

Verf van uitstekende kwaliteit

Bij D&S Belijning zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met producten van uitstekende kwaliteit. Voor onze sportveld belijning gebruiken wij met name 2K Wegenverf en of Koudplast Deze wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden.

Tegenwoordig kunnen we ook hoogwaardige watergedragen 2-componenten wegenverven aanbrengen. Tot slot gebruiken wij ook Koud Plastik voor magazijn belijning. Dit materiaal is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting.

“Wij zijn werkzaam door heel Nederland én België. Neem nu contact met ons op!”

Belijning voor diverse sportvelden

Wij belijnen sportveld belijning voor verschillende sportvelden. Op welk veld u ook uw sport uitoefent, wij belijnen de velden voor u.


Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kies voor belijning van sportvelden door D&S Belijning. Met veel ervaring en de juiste productkennis worden de materialen aangebracht. Het gevolg? U geniet van een optimaal resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sportveld? Vraag dan een offerte aan of neem contact op. D&S Belijning geeft u graag advies met betrekking tot de belijning van uw sportvelden.

+31 (0)6 – 294 402 69
info@ds-belijning.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Referenties